L’odissea de preparar un esdeveniment / La odisea de preparar un evento

Avui, tot i el fred, us porto un post molt estiuenc! Espero que us agradi!

Quan els hi vaig proposar als meus pares d’organitzar la seva festa de 25 anys de casats no les tenia totes, no sabia si me’n podria sortir. Organitzat un esdeveniment és quelcom molt important, recau molta responsabilitat en tu i has d’aconseguir satisfer totes les espectatives dels homenatjats. Al final però, tots aquests nervis i els esforços que realitzes durant el període d’organització i preparació es veuen recompensats el dia de l’esdeveniment, quan veus les cares de sorpresa, satisfacció i agraiment dels homenatjats i reps les felicitacions dels convidats. Aleshores és quan t’invadeix una sensació de feina ben feta, d’orgull davant allò que has aconseguit. Aquests són els resultats de la festa amb aires eivissencs que vaig preparar en motiu de les noces de plata dels meus pares, a veure què us semblen!

IMG_20140902_202354

Aquest va ser el logotip de l’esdeveniment que també es va incloure a les invitacions i als regals pels convidats.

IMG_6983

Disposició general de les taules. Dues zones diferenciales: taules de manjar i barra de begudes.

IMG_6988 (2)

Photocall: Una experiència molt divertida i que va entusiasmar a tots els assistents. Es va posar una taula adjunta amb complements per fer fotos divertides. Es va crear un “hastag” perquè tots els convidas que pengessin fotografies a les xarxes socials les etiquetessin i acuestes fossin fàcils de localizar a posteriori.

IMG_20140907_131938

El photocall està fet a mà sobre lones gruixides amb fotos en blanc i negre dels homenatjats des de que es van conèixer fins l’actualitat.

IMG_7051

Els complements del Photocall van deixar-nos imatges com aquesta!

IMG_7012

Les lletres amb les inicials dels homenatjats van fer furor! Què us dic sempre dels detalls?

IMG_6989

Cocktails de benvinguda per donar un toc “chic” a l’esdeveniment i refrescar als convidats

IMG_7206

Totes les taules estaven decorades amb pots de vidre i espelmes. Quan es va fer fosc es van encendre totes per donar-li a la vetllada un aire romàntic.

IMG_20140920_130343

Regal de record pels convidats. En un proper post us en parlaré més a fons.

 Uns quants consells que us ajudaran

  • Dediqueu un temps a decidir una temàtica o estil. Més endavant es poden fer canvis, però triar un color de base, un estil (formal, informal, etc.) o la temàtica (festa de disfresses, anys 80, eivissenca, etc.) us ajudarà molt a tenir una base per començar a desenvolupar totes les idees.
  • “Dos caps pensen millor que un”. Compteu sempre amb l’ajuda d’amics o família, compartiu opinions i demaneu consell. Jo no ho hagués pogut fer posible sense l’ajuda de les meves meravelloses amigues!!!
  • Fixeu un pressupost aproximat i dividiu-lo en porcions per saber quan us podeu gastar en cada cosa (per exemple: local, menjar, decoració…).
  • Prepareu-ho tot amb temps i deixeu el màxim de coses llestes abans del dia de la festa ja que aquell dia us heu de centrar en el muntatge i en resoldre tots els possibles imprevistos que sorgeixin.
  • La música és imprescindible en qualsevol esdeveniment! Doneu-hi importància, creeu llistes de reproducció i, sobretot, si prepareu un esdeveniment per una altra persona assegureu-vos que la música que sonarà és del se gust i adient el tipus de festa.

Fins aviat!


Hoy, pese al frío, os traigo un post muy veraniego! Espero que os guste! 

Cuando les propuse a mis padres organizar la fiesta de sus 25 años de boda no creía que pudiese conseguirlo. Organizar un evento es algo muy importante, recae mucha responsabilidad en ti i debes conseguir satisfacer todas las expectativas de los homenajeados. Pero al final todos los nervios y los esfuerzos se ven recompensados el día del evento, cuando ves las caras de sorpresa, satisfacción i agradecimiento de los homenajeados y recibes las felicitaciones de los invitados. Entonces es cuando te invade una sensación de satisfacción y orgullo por el trabajo que has hecho y el resultado que has conseguido. Estos son los resultados de la fiesta de inspiración ibicenca que preparé para mis padres, a ver qué os parece!

IMG_20140902_202354

Este fue el logotipo del evento que se incluyó en las invitaciones y regalos para los invitados.

IMG_6983

Vista de la disposición general de las mesas. Dos zonas diferenciadas: mesas con la comida y una barra para las bebidas.

IMG_6988 (2)

Photocall: Una experiencia muy divertida y que entusiasmó a todos los asistentes. Se dispuso una mesa adjunta con complementos para poder hacer fotos divertidas. Se creó también un “hastag” para que todos los invitados que colgasen fotos en redes sociales las etiquetasen y se pudieran localizar con más facilidad a posteriori.

IMG_20140907_131938

El photocall está hehco a mano sobre lonas gruesas con fotos en blanco y negro de los homenajeados desde que se conocieron hasta la actualidad.

IMG_7051

Los complementos del Photocall nos dejaron imágenes así!

IMG_7012

Las lletras con las iniciales de los homenajeados causaron furor! Qué os digo siempre de los detalles?

IMG_6989

Cocktails de bienvenida para dar un toque “chic” y refrescar a los invitados.

IMG_7206

Todas las mesas estaban decoradas con vasos de cristal y velas. Cuando oscureció se encendieron todas para dar a la velada un aire romántico.

IMG_20140920_130343

Regalo de recuerdo para los invitados. En un próximo post os hablaré más a fondo de este tema.

Unos cuantos consejos que os ayudarán

  • Dedicad un tiempo a decidir una temática o estilo. Más adelante se puede hacer cambios pero escoger un color de base, un estilo (formal, informal, etc.) o una temática (fiesta de disfraces, años 80, ibicenca, etc.) os ayudará mucho a tener una base para empezar a desarrollar todas las ideas.
  • “Dos mentes piensan mejor que una”. Contad siempre con la ayuda de amigos o familiares, compartid opiniones i pedid consejo. Yo no lo hubiese podido hacer posible sin la ayuda de mis maravillosas amigas!!!
  • Fijad un presupuesto aproximado i divididlo en porciones para saber cuanto os podéis gastar en cada cosa (por ejemplo: local, comida, decoración…).
  • Preparadlo todo con tiempo y dejad el máximo de cosas listas antes del día de la fiesta ya que ese día debéis centraros en el montaje y en resolver todos los posibles imprevistos que surjan.
  • La música es imprescindible en cualquier evento! Dadle importancia, cread listas de reproducción y, sobretodo, si preparáis un evento para otra persona aseguraros que la música que va a sonar es de su agrada y adecuada para el tipo de fiesta.

Hasta pronto!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s